Valentin Uritescu

Cunoscutul actor român a murit la capătul unei lungi suferințe într-un centru de specialitate unde fusese internat pe 11 mai. În ultima perioadă actorul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și fusese internat în stare gravă de curând.


Pin On Actori Romani

Marele actor Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 de ani.

. Valentin Uritescu a murit la. Valentin Uritescu lupta cu afecțiunea numită Sindrom Extrapiramidal. Valentin Uritescu suferea de Sindrom Extrapiramidal asemănător cu.

Marcu în Cel mai iubit dintre pământeni. 4 June 1941 17 June 2022 was a Romanian actor. Pasiune a fost ceea ce am simţit pentru cele trei femei picate ca un trăsnet ca un.

Pe data de 4 iunie Valentin Uritescu împlinise 81 de ani. Actorul avea 81 de ani și suferea de mai mulți ani de o boală degenerativă Sindromul Extrapiramidal. He was best known for his roles in The Conjugal Bed and The Last Assault.

Între mine şi soţia mea n-a existat pasiune. 1 day agoAproape 60 de ani Valentin Uritescu a fost căsătorit cu Valerie Uritescu femeia care i-a fost alături și la bine și la greu și care a putut să treacă peste momentele de infidelitate ale actorului. 1 day agoActorul Valentin Uritescu a murit vineri seară la vârsta de 81 de ani împliniți pe 4 iunie.

Actorul Valentin Uritescu s-a născut la 4 iunie 1941 in Vinerea județul Alba. 1 day agoEste doliu în lumea teatrului și a filmului românesc. He is best known for his parts in The Conjugal Bed 1993 film The Last Assault.

1 day agoValentin Uritescu se retrăsese din viața publică în urmă cu mai mulți ani după ce a fost diagnosticat cu sindromul Extrapiramidal o boală asemnănătoare Parkinsonului. 1 day agoValentin Uritescu s-a născut pe 4 iunie 1941 în județul Alba. He is an actor known for Zloty pociag 1986 Cei care platesc cu.

1 day agoActorul Valentin Uritescu a murit pe 17 iunie la vârsta de 81 de ani după o luptă grea cu o boală degenerativă. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace a spus Teodosiu. A plecat spre stele şi dragul nostru maestru şi coleg Nea Vali Uritescu.

Actorul suferea de o boală gravă și se afla internat într-un centru specializat unde urma tratament. Potrivit Antena 3 actorul se afla internat într-un centru specializat unde primea ajutor pentru boala gravă de care suferea şi care în urmă. Din câte se pare Valentin Uritescu se lupta cu o boală degenerativă de la vârsta de 30 de ani.

Îmi pare tare rău că era un actor minunat dar și un. Actorul avea 81 de ani iar ultima zi de naștere a celebrat-o pe data de 4 iunie. Valentin Uritescu s-a stins din viață în seara zilei de vineri 17 iunie la vârsta de 81 de ani.

1 day agoA murit Valentin Uritescu. Actorul s-a stins vineri seara după o lungă suferință. Ulterior se angajează la Teatrul.

1 day agoValentin Uritescu a murit vineri seara la vârsta de 81 de ani. 4 iunie 1941 Vinerea Alba România este un actor român de televiziune film și teatru. Valentin Uritescu Romanian pronunciation.

Actorul suferea de Sindrom Extrapiramidal asemănător cu boala Parkinson iar în ultima perioadă starea sa de sănătate se înrăutăţise astfel că. Valentin Uritescu Romanian pronunciation. El suferea de o boală neurodegenerativă severă și fusese internat.

1 day agoActorul Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 de ani după o lungă luptă cu o boală degenerativă a scris pe Facebook actorul Valentin Teodosiu citat de Newsro. 1 day agoActorul Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 de ani. Valentin Uritescu s-a născut în plin război mondial pe 6 iunie 1941 în satul Vinerea de Sus atunci acum.

Îndrăgitul actor Valentin Uritescu a încetat din viață vineri seara. 1 day agoValentin Uritescu a murit la 81 de ani. Potrivit Antena 3 actorul suferea de o boală gravă și se afla internat într-un centru specializat unde urma tratament.

1 day agoValentin Uritescu s-a stins din viață vineri seară. 1 day agoSuferința care l-a măcinat pe marele actor. În urma lui au rămas soția sa Valerie Uritescu și fiul său Bogdan Uritescu actor la rândul săuPuțini sunt însă cei care știu povestea de dragoste dintre regretatul actor și soția lui care au fost căsătoriți timp de 60 de ani.

Acesta se afla la un centru de îngrijiri modern. Valetin Uritescu a murit la 81 de ani. Marele actor va rămâne în istoria teatrului şi cinematografiei prin rolurile diverse pe care le-a interpretat în serialul Lumini şi umbre sau în filme precum Concurs Balanţa Cel mai iubit dintre pământeni.

A plecat spre stele şi dragul nostru maestru şi. Din nefericire starea îndrăgitului actor se deteriorase considerabil în ultima perioadă având și zile în care starea de luciditate îi era altrată și nu putea scoate nici măcar un singur cuvânt. Valentin Uritescu was born on June 4 1941 in Vinerea Romania.

1 day agoValentin Uritescu experienţă de peste 50 de ani în teatru şi film. Actorul Valentin Uritescu. Absolvent al Promoţiei.

15 hours agoValentin Uritescu a murit vineri seara la vârsta de 81 de ani. De la vârsta de 33 de ani acesta suferea de o boală degenerativă care a tot avansat cu timpul. Şi-a început cariera de actor la Teatrul Maria Filotti din Brăila unde joacă de la absolvire până în 1968.

1 day agoValentin Uritescu cu o experienţă de peste 50 de ani în teatru şi film a dat viaţă unor roluri precum Sergentul Şaptefraţi din serialul TV Lumini şi umbre semnat de Andrei Blaier personaj continuat în Noi cei din linia întâi în regia lui Sergiu Nicolaescu Vasile din Concurs din regia lui Dan Piţa şi Dr. Sergentul Șaptefrați avea 81 de ani fără două săptămâni din care 48 s-a luptat cu o boală degenerativă cumplită. El a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti în 1963 la clasa profesorului Constantin Moruzan.

Uritescu died on 17 June 2022 in Bucharest Romania from problems caused by Parkinsons disease aged 81. Vestea a fost dată de actorul Valentin Teodosiu pe o rețea de socializare. Born 4 June 1941 in Vinerea Alba is a Romanian film television and theatre actor.

Actorul Valentin Uritescu cu o experienţă de peste 50 de ani în teatru şi film a dat viaţă unor roluri pe cât de diversificate pe atât de ofertante precum Sergentul Şaptefraţi din serialul TV Lumini şi umbre semnat de Andrei Blaier personaj continuat ulterior în Noi cei din linia întâi în regia lui. Valentin Uritescu a-a stins din viață la vârsta de 81 de ani după o suferință cumplită care l-a făcut să nu mai urce pe scena teatrului și să apară în producții cinematografice de mai bine de 10 ani. Valentin Uritescu a murit astăzi după ani grei de suferință.


Filme Romanești Lamia Beligan Lamia Film Cinema


Filme Romanești Ion Besoiu Actors In This Moment Film


Pin On Latimp


Filme Romanești șerban Ionescu Actors Celebrities Film


Pin Em Gente Interessante


Ecaterina Cea Mare De George Bernard Shaw Teatru La Microfon 2005


Pin Su Leyendas Inmortales


Filme Romanești Valentin Teodosiu Actors Film Cinema


Rosario Dawson Rosario Dawson Beauty Rosario Dawson Sin City


Pin On Interviuri


Pin On Interviuri


Florin Piersic Radu Draganescu Freddie S Father Tata Old Photography Actors Florin


Pin On Interviuri


Filme Romanești Ilarion Ciobanu Actors Film Celebrities


Pin On Unica


Filme Romanești Anda Călugăreanu Actors Actresses Actresses Actors


Pin On Interviuri


Pin On Cultură


Filme Romanești Valentin Uritescu Actori Portrete Film

Comments

Popular posts from this blog

cara naikkan berat badan bayi

marys hair salon kirtland nm

bantuan awal persekolahan 2021